Jistebnické terasy

Jistebnické terasy

Vítejte na Jistebnických terasách

 
           v malebném jihočeském kraji v historickém městečku Jistebnice, které se nachází 15 km od husitského města Tábor. Připravili jsme pro Vás 6 plně vybavených apartmánů různých velikostí, které můžete využít pro rodinnou rekreaci, dovolenou, ale i pracovní cestu. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnou troubou, sklokeramickou varnou deskou a lednici. Celý objekt je pokrytý bezdrátovým internetem, který je Vám plně k dispozici i na našich terasách. Každý apartmán má smart televizi s aplikací O2 TV, kde můžete sledovat libovolné programy i oblíbené sportovní přenosy na O2 SPORT. V jarních a letních měsících je k dispozici velká společná terasa, která je dostupná z prvního patra a přímo vybízí k posezení s rodinou nebo přáteli.

V okolí Jistebnice je mnoho atraktivních míst a historických památek, které určitě stojí za návštěvu. Některé z tipů od nás si můžete prohlédnou v sekci "Tipy na výlety", kde jsme pro Vás připravili několik zajímavých míst k vidění. 

Vzhledem k této lokalitě je možné apartmány využívat jak v létě, kdy je možné jezdit na kole, na výlety, chodit na pěší túry, tak i v zimě. V okolí je několik lyžařských areálů, které jsou velice oblíbené. Oblast Jistebnicka, někdy také nazývána jako Jistebnická vrchovina je vyhlášeným místem pro milovníky běžeckého lyžování, kdy se v okolí upravuje a udržuje více než 50 km běžeckých tratí různých úrovní. 

Snažili jsme se pro Vás vytvořit příjemné ubytování, kde se každý bude cítit jako doma.

Web: Jistebnické terasy